KOMPROMISSLÖS KÖRGLÄDJE.

Nya BMW 3-serie Touring.

KOMPROMISSLÖS KÖRGLÄDJE.

Nya BMW 3-serie Sedan.

BMW 3-SERIEN I EN ÖVERSIKT.

Klassens sportigaste alternativ erbjuder oöverträffad körglädje och flexibilitet oavsett karossform: BMW 3-serie Sedan, BMW 3-serie Touring och BMW 3-serie Gran Turismo. BMW ActiveHybrid 3 representerar nästa generation hybridfordon. BMW M3 Sedan är en äkta högprestandasportbil vars 431 hk starka 6-cylindriga turbomotor tar körglädjen till en helt ny nivå.

BMW 3-serie Sedan

 

BMW ActiveHybrid 3

Konfigurera Höjdpunkter & fakta
 

BMW 3-serie Touring

 

BMW 3-serie Gran Turismo

Konfigurera Höjdpunkter & fakta
 

BMW 3-serie Sedan erbjuds för första gången i utförandena BMW Sport Line och Luxury Line. Välj en av dessa starka personligheter och anpassa bilen efter dina egna önskemål. Även i sin sjätte generation sätter BMW 3-serie Sedan nya standarder – och imponerar med sin kraft och låga förbrukning. Dessutom ser den intelligenta fyrhjulsdriften BMW xDrive till att optimera drivgreppet oavsett underlag, väglag och körförhållanden. Effektivitetsfenomenet: BMW 320d EfficientDynamics Edition med sin snittförbrukning på 4,1 l/100 km och utsläpp på 109 g/km CO₂.


BMW 3-serie Touring erbjuder dig att upptäcka världen: den kombinerar flexibilitet och innovativa teknologier i en sportig förpackning. De bensin- och dieseldrivna BMW TwinPower Turbo-motorerna erbjuder oöverträffad kördynamik och förbluffande bränsleekonomi. Redan den kraftfulla och bränslesnåla dieselmotorn i BMW 320d är tillräcklig för att ta dig dit du vill: och tack vare teknologier från BMW EfficientDynamics räcker en tank längre än 1 200 kilometer.

BMW 3-serie Gran Turismo är inte en bil som infriar förväntningarna. Det är en bil som överträffar dem. Det perfekta samspelet mellan form och utrymmen resulterar i en kraftfullt dynamisk utstrålning med coupéaktig elegans och imponerande rymdkänsla i kupén. Det ger den en helt egen och omisskännlig karaktär. Och den kan bli ännu mer individuell i kombination med M sportpaketet eller något av utförandena BMW Modern, Luxury eller Sport Line.

BMW ActiveHybrid 3 är världens första sportsedan i premiumsegmentet med fullhybriddrift. Den är det senaste kraftfulla och moderna tillskottet i den anrika 3-seriefamiljen. Och i de uttrycksfulla BMW Line-utförandena Sport och Luxury Line kan du anpassa den till dina egna individuella önskemål.

BMW M3 Sedan: en fyrdörrars högprestandasportbil. Den helt nyutvecklade 431 hk starka raka 6-cylindriga M TwinPower Turbo-motorn ger blixtrande prestanda över hela varvtalsregistret. Innovationer från motorsportens värld såsom aktiv M differential, adaptivt M chassi, M Servotronic och 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda med Drivelogic tänjer än en gång på gränsen för det möjliga. Cockpit i BMW M3 är ett skolexempel på perfekt ergonomi. De skalformade M stolarna erbjuder optimalt sidostöd och utgör den idealiska länken till bilen. Allting är orienterat kring en enda sak: föraren.

Oavsett om du letar efter en ny eller begagnad BMW 3-serie – här hittar du all information, alla provkörningar och tester samt finansierings- och leasingserbjudanden för BMW 3-serien och givetvis en återförsäljare där du kan boka en provkörning.

*Rekommenderat cirkapris inkl 25% moms. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av prisuppgifter och reserverar oss för ev. tryckfel.