ÖVERLÄGSEN I ALLA AVSEENDEN.

NYA BMW M5.

ALLA M-MODELLER.

M:et i M GmbH har alltid varit synonymt med äkta sportbilar. Dagens M-bilar bygger vidare på denna tradition: BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupé, BMW M4 Cabriolet, BMW M5 Sedan, BMW M6 som Coupé, Gran Coupé och Cabriolet samt de bägge BMW X-modellerna BMW X5 M och BMW X6 M.

BMW M4 Coupé

Konfigurera Höjdpunkter & fakta
 

BMW M4 Cabriolet

 

BMW M5 Sedan

 

BMW M6 Gran Coupé

 

BMW M6 Cabriolet

 

BMW M3 Sedan: en fyrdörrars högprestandasportbil. Den helt nytuvecklade 431 hk starka raka 6-cylindriga M TwinPower Turbo-motorn ger blixtrande prestanda över hela varvtalsregistret. Innovationer från motorsportens värld såsom aktiv M differential, adaptivt M chassi, M Servotronic och 7-stegad M dubbelkopplingsväxellåda med Drivelogic förflyttar än en gång gränsen för det möjliga. Cockpit i BMW M3 är ett skolexempel på perfekt ergonomi. De nya skalformade M stolarna erbjuder optimalt sidostöd och utgör den idealiska länken till bilen. Allting är orienterat kring en enda sak: föraren. Högprestandakonceptet i BMW M3 Sedan märks tydligt i bilens exteriör. Utvändiga designelement såsom den svarta njurgrillen med dubbla stavar och M-emblem, det svarta kolfibertaket eller de dynamiska bakljusen med sin karaktäristiska L-form är detaljer som får bilen att utstråla kompromisslös sportighet.

Med sin rekordlåga vikt på under 1500 kg enligt DIN-normen visar BMW M4 Coupé tydligt sina avsikter: den är här för att göra det omöjliga möjligt. Utrustad med den nyutvecklade 431 hk starka raka 6-cylindriga M TwinPower Turbo-motorn i kombination med den 7-stegade M dubbelkopplingsväxellådan med Drivelogic och precisionsverktyg såsom M Servotronic, aktiv M differential och adaptivt M chassi, är den redo att äntra ringen. I den andra hörnan: fysikens lagar. Trumfkortet: en körkaraktär som förenar människa och maskin som aldrig tidigare.

Öppen för maximal intensitet. Med sin 431 hk starka raka bensindrivna 6-cylindriga M TwinPower Turbo-motor och en rad innovationer från motorsportens värld garanterar BMW M4 Cabriolet den direktaste kopplingen mellan adrenalinstinn prestanda och gränslös körglädje. Medan motorn i kombination med den 7-stegade M dubbelkopplingsväxellådan ger oavbruten kraftutveckling och blixtrande prestanda över hela varvtalsregistret bidrar innovationer som den aktiva M differentialer, det adaptiva M chassiet och M Servotronic till att förvandla BMW M4 Cabriolet till ett precisionsverktyg. Resultatet är en känsla som saknar motstycke, även med taket uppe, och som tar den klassiska och M-typiska körupplevelsen till helt ny nivåer.

BMW M5 Sedan är den mästerliga syntesen mellan sedan och sportbil: det dynamiska linjespelet förmedlar tydligt bilens sportiga karaktär. Den sportiga fronten med sina stora luftintag, adaptiva LED-strålkastare och distinkta M njurgrill tillsammans med det profilerade tröskelpartiet, de exklusiva M lättmetallfälgarna och den sportiga aktern med sin M bakspoiler, diffusor och LED-bakljus får dig att längta efter att få sätta dig bakom ratten och starta motorn. Under huven ruvar den djuriskt starka 8-cylindriga M TwinPower Turbo-motorn vars kraft kontrolleras suveränt av det avancerade högprestandachassiet. För den som kräver ännu mer finns tillvalet Competition Package ser erbjuder ännu mer prestanda och ännu sportigare chassidynamik – som avrundas med en exklusivt sportig optik med omisskännliga motorsportsgener.


Hur uttrycker man passion? Man kan försöka att göra det i rena tal även om 560 hk och 4,2 sekunder från 0 till 100 km/h bara skrapar på ytan av det som gör BMW M6 Coupé till den fascinerande skapelse den är. Att betrakta den aerodynamiskt optimerade karossen ger dock en betydligt bättre inblick i M-ingengörernas prestation med denna vagn vars starka utstrålning tydligt signalerar dess tydliga motorsports-DNA. Känslan går igen även i bilens interiör, särskilt i cockpit. Och utrustad med de exklusiva materialen från BMW Individual Collection representerar BMW M6 Coupé inte bara kompromisslös sportighet utan även ingenjörskonst av höga klass. Under huven ruvar den kraftiga och flexibla 8-cylindriga bensindrivna M TwinPower Turbo-motorn som tillsammans med teknologier såsom den aktiva M differentialen och det finkalibrerade M chassiet bildar en fulländad drivlina i BMW M6 Coupé. Och med tillvalet Competition Package renodlar du racekänslan lite till. Med 575 hk och optimerad kördynamik har det aldrig varit så frestande att utforska gränserna.

Detaljer som imponerar, en helhet som förför: BMW M6 Gran Coupé är så mycket mer än summan av finkalibrerade högprestandakomponenter. Den representerar M-ingenjörernas samlade erfarenhet och hantverkskunnande. Resultatet är en hetlevrad och kraftfull personlighet som måste upplevas. Helst i en av kupéns fem perfekt skålade stolar omgiven av exklusiva material från BMW Individual Collection. Det dova soundet från de fyra avgasutblåsen skickar en signal om den enorma kraften från den 560 hk starka M TwinPower Turbo-V8:an som tillsammans med teknologier som M dubbelkopplingsväxellådan med Drivelogic och tillvalet M kolfiberkeramiska bromsar gör BMW M6 Gran Coupé till det främsta exemplet på kompromisslösheten i BMW:s M-filosofi. Men till och med denna upplevelse går att förstärka ytterligare: med tillvalet Competition Package ökar du både effekten och kördynamiken i denna stilrena och personliga karossvariant.

De bästa drömmarna drömmer du med ögonen öppna – och med taket nedfällt. Som i BMW M6 Cabriolet där den unika karaktären hos BMW M GmbH, de hisnande fartresurserna och cabrioletens sofistikerade elegans skapar en helhet i perfekt symbios. På 19 sekunder avtäcker suffletten en skräddarsydd kupé och förarmiljö draperad i exklusiva material från BMW Individual Collection.

Den 560 hk starka 8-cylindriga bensindrivna M TwinPower Turbo-motorn vaknar till liv med ett dovt morrande. En magnifik motor som slungar BMW M6 Cabriolet från 0 till 100 km/h på 4,3 sekunder. Men suverän kraft kräver precis kontroll och tack vare teknologier såsom den aktiva M differentialen, den hastighetsberoende M Servotronic-styrningen, M dubbelkopplingsväxellådan med Drivelogic och tillvalet M kolfiberkeramiska bromsar är BMW M6 Cabriolet ett skolexempel på överlägsen kördynamik, vare sig det gäller att accelerera, ta en kurva i hög fart eller bromsa. Vilket är exakt rätt tillfälle att kliva ur och ta in den kraftfullt skulpterade exteriören i lugn och ro. Öppen körglädje har aldrig varit så adrenalinstinn. Och så rogivande.

BMW X5 M kombinerar M-bilens temperament med X-modellens funktionalitet. Den enorma kraften från den 8-cylindriga bensinmotorn med M TwinPower Turbo, den blixtsnabba 8-stegade M Steptronic-växellådan och det M-specifika xDrive-systemet bidrar till att BMW X5 M levererar kompromisslös körglädje i alla lägen och på alla typer av underlag. Exteriören med sina kraftfullt utformade stötfångarpartier samt de standardmonterade 20” lättmetallfälgarna ger BMW X5 M en unik utstrålning. Invändigt präglas denna Sport Activity Vehicle av en luftig och högklassig interiör med sportigt skålade stolar, hög sittställning samt M-karaktäristiska formdetaljer. BMW X5 M kombinerar det bästa av två världar: extrema fartresurser och köregenskaper samt maximal funktion och suverän användarvänlighet.

BMW X6 M kombinerar sportbilens prestanda med X-modellens flexibilitet. Kraften från den extrema 8-cylindriga bensinmotorn med M TwinPower Turbo, den 8-stegade M Steptronic-växellådan och det M-specifika xDrive-systemet levererar kompromisslös körglädje. Den dynamiska exteriören med de standardmonterade 20” lättmetallfälgarna (21” lättmetallfälgar som tillval) i kombination med kraftfullt utformade stötfångare fram och bak ger ett oförglömligt intryck. Invändigt präglas denna Sports Activity Coupé av en luftig och luxuriös interiör med sportigt skålade stolar, hög sittställning samt en rad visuella detaljer i M-design. En prestandabil i sin renaste form: sensationell design och spektakulära köregenskaper kombinerat med suverän åkkomfort och kompromisslös funktionalitet.

Oavsett om du letar efter en ny eller begagnad BMW M-bil – här hittar du all information, alla provkörningar och tester samt finansierings- och leasingerbjudanden för BMW M-modeller. Och givetvis en återförsäljare där du kan boka en provkörning.

*Rekommenderat cirkapris inkl 25% moms. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av prisuppgifter och reserverar oss för ev. tryckfel.