STIGFINNAREN.

Nya BMW X1.

BMW X1 går sin egen väg istället för att följa med strömmen. Redan första ögonkastet avslöjar att detta är en äkta X-modell. Utvändigt präglas den distinkta X-karaktären av Sports Activity Vehicle-konceptets karaktäristiskt korta överhäng och långa axelavstånd. Invändigt präglas X-filosofin i nya BMW X1 av en innovativ mix av högkvalitativa materialval och ett intuitivt ergonomikoncept. Den inbjudande interiören med sin bekvämt förhöjda sittställning erbjuder dessutom oöverträffad flexibilitet: en justerbar andra stolsrad med elektriskt fällbara ryggstöd är en detalj som i en handvändning gör bilen precis så mångsidig och anpassningsbar som du vill. Konceptet avrundas med de extremt kraftfulla och bränsleeffektiva bensin- och dieselmotorerna med de senaste BMW EfficientDynamics-teknologierna.

Design.

Levererar i stor stil oavsett terräng: i BMW X1 möts SAV-konceptets distinkta formspråk och storstadens dynamiska och sportiga livsstil.

DYNAMISK UR ALLA PERSPEKTIV.

BMW X1 i 360° Visualizern

Utforska interaktivt

Komfort & funktionalitet.

Detaljer som den flexibla och rymliga interiören samt den upphöjda sittställningen gör BMW X1 till det perfekta bilvalet för alla typer av resor och behov.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Fullfärgs BMW Head-Up Display projicerar all relevant körinformation direkt i förarens synfält så att denne kan fortsätta att koncentrera sig på vad som händer på vägen. Aktuell hastighet, köranvisningar från navigationssystemet, Speed Limit Information inklusive omkörningsförbudsindikator visas tillsammans med information och varningar från förarassistanssystemen samt telefon- och entertainmentlistor.

Bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp.

Bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp för BMW X1-modeller med bensin- eller dieselmotor:
Bränsleförbrukning, l/100 km (blandad körning): 6,6 till 4,1
CO₂-utsläpp, g/km (blandad körning): 152 till 109

Bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp för BMW X1 xDrive25i:
Bränsleförbrukning, l/100 km (blandad körning): 6,6 till 6,4
CO₂-utsläpp, g/km (blandad körning): 152 till 149

Bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp finns redovisade under rubriken "Tekniska data" i broschyren för respektive bilmodell. Information om bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp för de olika modellerna finns även i tryckt utgåva hos BMW:s återförsäljare, samt hos Konsumentverket, Box 48, 651 02 Karlstad (www.publikationer.konsumentverket.se).